View Single Post
Vechi 25.08.2010, 14:21:38
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

''Nu știți voi postul care îmi place Mie'' și nici ''jertfele care îmi plac Mie''...

Ei cred că pot să beau cafia că e din boabe, din plantele, și că pot trage și o țigare că doar e din frunzele, și pot inhala și ceva droguri că e din iarbă ca să paștele și mai cred că pot să și bea puțină berele că e din orz sau pălincă fiindcă e din porumb ca mămăliga, și pot să se uite pe la alții cum fac ''dragostele'' sau cum se ciartă, artă marțială, și cum înjură că cică trebuie să învețe, să se maturizeze că sunt mici, și apoi cresc și merg la mare să se uite la goliciuciuni ca să știe ce să aleagă, și apoi merg prin toată gLumea ca să caute de lucru... și-și fac casele și se luptă și se bat toată ziua cu săbiile ca ninjalăii și ca șjerifii că cică trebuie să apere casele, sau de plictiseală poștălesc toate femeile sau țigările ca să fie cică pace în gLume... și apoi scriu cărți și filme și merg la filme și la teatru și pe la toate bibliotecile și emisiunile tv ca să le prezinte și ele sunt pline de dezastre sufletești crezând ei că din aventuriuri se progresează și or să fie oamenii mai adaptabili la mediu... la mediu de afaceri...

Păi dacă ai beut cafia e clar... ai stricat tot postul tainic pentru că ai desfrânat lăudându-te la oameni că tu poți și meritele sunt ale tale... arătându-te și înțețelept... deci ai postit dejaba... cu ochii numai la ceas, la ceaș, ah ce i-aș face... numa' să se termine PrOSTUL...

Dar, Tu trebuia să postești după Har.

''Dar voi nu știți Harul care îmi place Mie''... ''Și nici Darul...'' ....că... păi, e mare păcat ca să mănânci din ceea ce nu ai crescut tu... cu mâna ta... nu ai dres tu cu sare... nu ai grijit și vegheat tu...

Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 14:28:50.
Reply With Quote