Citat:
În prealabil postat de mihailt
Cum am mai scris nu cred ca Sfantul Stefan cel Mare sa se fi numit vreodata român.
Sfantul Stefan cel Mare a fost si este moldovean.
Mi se pare o jignire sa numesti pe unii precum Mihai Viteazu , Mircea cel Batran,Sfantul Stefan cel Mare români,ca nici unii nu au dus lupte de cucerire ale teritoriilor altora.
Român vine de la roman (cetatean al imperiului roman,pentru a arata originea noastra latina zice-se ) asta se stie foarte bine.
|
Între timp a avut loc o unire, măi Mihaile.
După mentalitatea ta ar trebui să mă numesc moldovean pentru că tot neamul meu a fost din Moldova? Or Moldova nu este pământ românesc? În Unire tu nu crezi?
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|