Citat:
În prealabil postat de TreciLaRugaciune
nu deznadajduii. totul e simplu, dar omului ii place sa se complice.
|
Dragă dumdada, te pierzi în complicații inutile care până la urmă nu au nici un sens.
Citat:
În prealabil postat de dumdada
De asemenea deciziile mele care par libere sunt rezultatul lucrurilor care mi s-au inamplat.Dumnezeu mi-a dat un anumit creier si L-a stimulat cu anumite evenimente deci la un moment dat eu nu pot lua decat o anumita decizie.(Si daca sa zicem as vrea sa ma schimb acest lucru este tot predestinat)
|
"Deciziile mele" sunt libere fiindcă și împrejurările care le-au creat au fost rezultatul alegerilor mele.
Creierul pe care mi l-a dat Dumnezeu nu a fost "stimulat cu anumite evenimente", fiindcă evenimentele mi le-am creat eu și semenii mei.
Și dacă zicem că vreau să mă schimb acest lucru mi-l aleg în acest moment fiindcă nimeni nu a predestinat să se întâmple aceasta, nici măcar momentul alegerii. Acceptarea acestei idei vine din credință. Să ți-o dea Dumnezeu. Și nu pentru că vrea El din start, ci pentru că tu ai ales să vrea El și "Iată, Eu stau la ușă și bat", nu intră nimeni forțat.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|