Doamne ajuta
Vin dragii mei spre dumneavoastra aducanduva vestea ca iuliana inca face investigatiile necesare si vreau sa va spun ca va rugat din suflet sa o ajutati cu cat aveti dumneavoastra puterea ,am inteles ca i se face un tratament dar nu stiu ce fel si ce tratament cred ca pentru acel nodul nu prea am mai vorbit cu ea era distrusa ,se gandeste si plange intruna ,a puso sa mai faca analize si alte controale insa va rugat din suflet sa o ajutati pe 15 pastilea zis ca a dat 340 de mii lei vechi si nu are de unde sa plateasca si celelalte investigatii ,atat pot sa va spun am vorbit cu ea la telefon de dimineata va dau numarul eventual daca vreti macar un mesaj de incurajare ii va face bine deoarece este foarte slabita din cauza faptului ca ea nu are posibilitate daca este grav sa se trateze ,numarul lor este 0748631153 ,va rog sa fiti alaturi de ea si sa puneti un acatist maine pentru sanatatea ei ca are trei copii si culmea intamplarii doi din ei ar trebui sai pregateasca cu banii de pe investigatii care ii da ,pentru copilasi la scoala si gradinita ,Dumnezeu si Maica Domnului sa fie alaturi de ea sa o faca bine .,sa nu uit a dat pe analize 180 de lei ,sange ,urina si scaun ,mamografia azi trebuia sa mearga ,ecograful tot astazi care ajung si ele la 60 de lei .va roaga sa o ajutati sa le poata face pe toate cele necesare mai are un test babespapanicolau ,Dumnezeu sa va ajute sa o ajute si pe ea Doamne ajuta .
|