Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 26.08.2010, 16:13:22
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Domnul meu, nu stiu despre dumneavoastra, dar eu sunt, sau ar trebui sa fiu, in primul rand catolic, adica crestin ortodox.

Abia dupa ce mi-am definit identitatea in raport cu Dumnezeu si cu Biserica Sa mi se pare corect sa ma raportez la alte grupuri, fie ele nationale, etnice, statale, economice sau intelectuale.

In primul rand catolic, si abia apoi: de rit roman, român, bănățean, avocat, de dreapta, carnivor, heterosexual etc. etc. etc.
Aici este buba ! Voi va considerati mai intai catolici si abia apoi romani si ce-o mai fi....Mie niciodata nu mi-a trecut prin cap ca mai intai sunt crestin ortodox si abia apoi roman si.... Eu stiu ca am primit la pachet tot: credinta, neam si tara ! Deci iata la ce a dus structura de organizare papala ! Deci ati ajuns un popor -- poporul catolic !

Restul nu comentez...Ce revelatie mizerabila..Cum crezi tu ca Dumnezeu te poate desparti printr-o dogma de neamul in care te-a lasat ? Ca mai intai esti catolic si abia apoi roman ! Iar la "nevoie" esti exclusiv catolic si ostil neamului din care faci parte ?

Dar este evident ca ati involuat...De la ardelenii greco-catolici care au pus umarul la Unire si ceea ce ati ajuns voi este distanta MARE ! Deci "dogma" catolica a involuat si mai rau ! Ce-or sa ajuga generatiile viitoare de catolici ? Dupa poporul catolic nu mai urmeaza nimic !

Last edited by IonelS; 26.08.2010 at 16:17:23.