Citat:
În prealabil postat de bairstow
Ita dai seama cum te dai de gol venind cu astfel de idei imprumutate?
|
Aceasta nu este o idee imprumutata, ba as putea spune ca nu am auzit pe vreunul gandind asa sau zicand asa. Este ideea mea ce mi-a venit in minte acum vreo saptamana. Eu gandesc la ceea ce spun in rugaciune, eu vorbesc lui Dumnezeu, nu doar recit gandindu-ma la ale mele. Cred ca EL ma asculta cand ma rog. Ca si atunci cand ii spun " si ne iarta noua gresalele noastre precum si noi iertam gresitilor nostri", imi e rusine sa-i cer sa ma ierte daca eu nu vreau sa iert pe cineva. Te rog sa ma crezi. Daca eu as cere sa ma ierte asa cum si eu iert pe altii dar in realitate eu nu iert, asta este MINCIUNA, cum as putea sa mint pe Tatal Ceresc?? Stiu ca toata omenirea crestina se roaga cu Tatal Nostru dar aceasta rugaciune este personala asa cum este si iertarea de pacate. Dumnezeu ne iarta pe fiecare in parte daca am marturisit pacatele si ne-am cait ca le-am facut. Nu pot eu sa-L rog sa te ierte, trebuie sa o faci tu, sa te caiesti, sa-ti para rau, nu??
M-am alungat cam mult. Ma intorc la titlu. Lui Dumnezeu ii cerem doar ceea ce avem nevoie, nu cerem ceva asa doar pt a cere. adevarat? Cel putin asa e logic.
Inteleg ca acum pe pamant nu se face voia Sa asa cum se face in Cer. De asta ii cerem, fiindca VREM sa vina imparatia Sa si sa se faca voia Sa pe pamant ASA cum se face in Cer. Nu vrem asa? nu asta cerem toata omenirea crestina?