Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO
Am citit acest vers dar fara sa-l smulg din text, asa ca mi-am dat seama ca Mantuitorul nu vorbea aici despre botez ci despre cum trebuie sa actioneze un credincios cand fratele lui i-a gresit cu ceva. Du-te din nou sa citesti. Nu vreau sa-mi dai dreptate, vreau doar sa citesti din nou cu rugaciune sau cu cineva care te ajuta sa intelegi. Nu fi orgolioasa ca e pacat.
Iata: "De-ți va greși ție fratele tău, mergi, mustră-l pe el între tine și el singur. Și de te va asculta, ai câștigat pe fratele tău.
16. Iar de nu te va asculta, ia cu tine încă unul sau doi, ca din gura a doi sau trei martori să se statornicească tot cuvântul."
|
Nu sunt cuvintele mele. Acestea au fost spuse de Parintele Cleopa pe care il dadusem ca exemplu. Daca tu cutezi sa il judeci e problema ta. Eu nu cutez. Stiu ca acest parinte s-a nevoit singur in sihastrie, si cu siguranta a avut mai multa intelepciune decat noi doua la un loc in a intelege Scriptura.
Iti recomand urmatorul link:
http://cleopasihastria.wordpress.com/
pentru a intelege cine a fost Parintele Cleopa.
Eu zic sa nu mai desconsideri sfaturile Sfintilor Parinti si ai parintilor nevoitori din ortodoxie, ca ei si-au inchinat cu adevarat toata viata lor lui Dumnezeu, intelegerii Scripturii, si acordarea de sfaturi noua oamenilor cu mai putin har.