View Single Post
Vechi 10.06.2006, 04:42:14
Stefan500 Stefan500 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.06.2006
Implicit

Eu cred ca de vina e societatea in sine - capitalismul si comunismul sunt bazate pe "Materialismul istoric" - deci pun in centrul lor banul, nu omul si dragostea; o socitate dezbinata e mai usor de condus; vorba aia: 2 se lupta, al 3-lea castiga..., adica oamenii se cearta si se omoara intre ei, iar coropratiile si demagogii de politiceni profita de pe urma noastra; dar si ei sunt oamnei, iar daca suntem destepti si ne unim ii va astpeta ce a patit Ceuasescu.
Si in acest "materialism istoric" includ si goana dupa senzational si moda de peste a mass-mediei (in special a televiziunii) - ce, daca am 23 de ani trebuie sa fiu de acord cu toate porcariile (si nu privesc intotdeauna din punct de vedere crestinesc); O.K., inteleg ca televizunea comerciala trebuie sa atraga telespectatorii, dar asta inseamna ca e bine sa prezinte tot felul de infractiuni sau de chestii obescene (eu, ca baiat, m-am saturat de 90% obscenitati pe televizor - daca inetelegeti ce vreau sa zic); sau e probabil trendy sa-ti inseli sotia, sa faci sex neprotejat si sa-ti abandonezi copilul (aici ma refer si la baietii iresponsabili), sa bei precum dracii si sa fumezi precum locomotivele...
Recunosc ca si eu sunt iubitor de arginti (intr-o mai mare sau mai mica masura), dar cand imi iau ceva aparate, le iau la s.h., asa ca imi raman bani si pt. alte lucruri utile...
Pentru cei care se intreaba care este ideologia mea: singura mea ideologie este slujirea Tarii si a poporului.
[u]Imi cer scuze daca am folosit un limbaj un pic cam violent, dar sunt tare nemultumit de lumea de azi![/b]
Reply With Quote