Iubirea fata de oameni este un gest nobil si de aceea trebuie sa fim intelegatori fata de durerile oamenilor . Eu lucrez cu oamenii , cunosc multe tragedii de familie , dar niciodata nu am tratat cu indiferenta pe nimeni . Am ajutat cu ce am putut , intotdeauna am ascultat pe toti care mi se confensau si nu am facut subiect de barfa necazul nimanui .
Oricine ma cunoaste , poate spune acest fapt . Eu sunt o persoana miloasa si lacrimile oamenilor ma fac sa sufar , chiar daca sunt ale celor rai .
Dar cati oameni sunt asa ? La cati le-au pasat de lacrimile mele si de durerea familiei mele ?
Eu ce as putea sa fac in acest moment cand familia mea este doborata de probleme si greutati ? Sa intorc si eu spatele celor care imi solicita ajutorul ? Nu pot face acest lucru , nu imi sta in caracter .
Sa ma rog ! Poate acesta o sa fie primul raspuns venit de la multi oameni de pe acest forum .
Ma rog la Dumnezeu de mic copil si continui sa ma rog , dar greutatile pe pamant sunt rezolvate si cu ajutorul oamenilor ,nu numai cu ajutorul lui Dumnezeu .
Cumva gresesc prin aceasta afirmatie ?
Ca sa poti afirma ca un om este rau , trebuie sa-l cunosti inainte , nu sa iti faci o parere despre el ,la prima vedere .
Nu toti au curajul sa spuna ceea ce gandesc cu adevarat . Minciuna si prefacatoria sunt la loc de cinste azi pe pamant . Oamenii gandesc una si spun alta .
Peste masca nepasari si a rautati unii oameni isi pun masca blandeti si intelegeri pentru a-si ascunde adevarata fata .
|