Citat:
Īn prealabil postat de haitchi
Chiar daca te-am suparat un pic, nu asta mi-a fost intentia.
|
Nu m-ai suparat defel...de fapt nu tu!
a
Citat:
Ma bucur ca esti acum sanatoasa si cu credinta in Dumnezeu.
|
Mersi si iti doresc si tie asemenea!
Citat:
Trebuie doar sa accepti ca, daca un om crede cu tarie ca un anume tratament il va vindeca, el se va vindeca.
|
Revin la ceea ce ti-am scris inainte: doar Dumnezeu vindeca, restul sunt doar aparente vindecari!
Citat:
adica ai eliminat incarcatura negativa dintre tine si persoanele respective
|
Daca te-ai lasa de amestecul acesta de expresii ale ,,vindecatorilor'' si credinciosie ar fi MINUNAT!!!
Citat:
Insa cati oameni crezi tu ca reusesc ceea ce ai reusit tu? Te asigur ca foarte putini deoarece cateoadata oamenii trebuie sa treaca prin multe greutati pana sa-si dea seama de CAUZA provocarii suferintei.
|
Mersi inca odata. Ar trebui sa ma simt flatata, dar nu ma simt. Se incadreaza in invataturile lui Iisus Hristos si asa de frumos explicate de Sf.Parinti! Mai mult, daca oamenii nu s-ar fi indepartat de Dumnezeu si familia ar fi familie adevarata si ar invata despre Dumnezeu pe copii, atunci poate ca nu s-ar mai recurge la ,,masuri mai drastice'', nu crezi?
Citat:
Medicina energetica, prin deschiderea centrilor energetici, deblocheaza energiile stocate si blocate, cauzate de deciziile si modul de viata incorect pe care il au multi dintre noi.
Prin deblocarea acestora, cele mai multe persoane se intorc catre Dumnezeu si urmeaza o viata crestineasca apropiata de ceea ce doreste Dumnezeu de la noi.
|
Daca recitesti ce ti-am scris anterior si anume ca am inteles unde am gresit inainte de diagnosticare, iti voi spune si secretul: am crezut si gandit pe de o parte exact ca si tine, iar pe de alta parte eram o ferventa credincioasa.
Daca mi-ai fi spus atunci asa ceva te-asi fi urat!
Daca eu iti spun tie asa ceva...oare ce o sa se intample?
Citat:
Inca odata, iertare daca te-am suparat, nu asta mi-a fost intentia. Ma bucur ca ne-ai impartasit experienta ta de viata in care ai APLICAT credinta in Dumnezeu.
Numai bine si sanatate!
|
Inca o data, nu tu m-ai suparat ci modul viclean cu cere suntem dusi de nas de catre uratorul de oameni.
Numai bine si sanatate si tie!