View Single Post
Vechi 27.08.2010, 15:44:20
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Nu m-ai suparat defel...de fapt nu tu!
a

Mersi si iti doresc si tie asemenea!

Revin la ceea ce ti-am scris inainte: doar Dumnezeu vindeca, restul sunt doar aparente vindecari!

Daca te-ai lasa de amestecul acesta de expresii ale ,,vindecatorilor'' si credinciosie ar fi MINUNAT!!!

Mersi inca odata. Ar trebui sa ma simt flatata, dar nu ma simt. Se incadreaza in invataturile lui Iisus Hristos si asa de frumos explicate de Sf.Parinti! Mai mult, daca oamenii nu s-ar fi indepartat de Dumnezeu si familia ar fi familie adevarata si ar invata despre Dumnezeu pe copii, atunci poate ca nu s-ar mai recurge la ,,masuri mai drastice'', nu crezi?

Daca recitesti ce ti-am scris anterior si anume ca am inteles unde am gresit inainte de diagnosticare, iti voi spune si secretul: am crezut si gandit pe de o parte exact ca si tine, iar pe de alta parte eram o ferventa credincioasa.

Daca mi-ai fi spus atunci asa ceva te-asi fi urat!

Daca eu iti spun tie asa ceva...oare ce o sa se intample?

Inca o data, nu tu m-ai suparat ci modul viclean cu cere suntem dusi de nas de catre uratorul de oameni.
Numai bine si sanatate si tie!

In general oamenii isi deschid foarte greu sufletul si intra pe forum-uri si dezbat teorii pana cand ajung la nivel de elucubratii si demagogie. Eu asta am asteptat de la inceput, cazuri concrete nu citate din carti. Exemple de viata. Din aceste exemple oamenii invata mai usor pentru ca sunt mai apropiate de ei si intamplandu-se acest lucru, le este mai usor sa le puna in practica.
Exemplul tau este unul cu happy end insa sunt si oameni care au o incarcatura, hai sa le spunem pacate ca sa nu te irite, foarte greu de "rezolvat". Se nasc oameni cu malformatii si tu stii foarte bine aceste lucruri prin natura profesiei tale.

Eu cred sincer, acum, in acest moment, ca exista oameni care au nevoie de ajutor pana sa ajunga la o vindecare prin rugaciune, adica au nevoie de "intermediari" care sa ii faca intr-un fel sau altul sa constientizeze ca greselile din viata lor le imbolnavesc sufletul si apoi corpul.

In ceea ce priveste cartea recomandata de tine, nu se mai poate descarca de pe net.
Daca o ai in format digital, te rog mult sa mi-o trimiti pe adresa de mail
ioana.haitchi@gmail.com

Multumesc
Reply With Quote