View Single Post
Vechi 27.08.2010, 16:52:39
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne ajuta!

Eu nu cred ca tu reprezinti majoritatea atunci cand afirmi ca Romania merge mai departe (spre bine) indiferent de ce credem noi, cei "plecati", Ionele.
Spui ca oamenii continua sa mearga la serviciu, da, cei care inca il mai au! Am rude, prieteni si cunostinte care sunt in pericol de-a-si pierde joburile de luni bune si traiesc intr-un stres de neimaginat! Au copii de hranit (nu cu icre negre, cu mancarea saracului, fireste), de imbracat, de trimis la scoala, samd. Sunt credite de platit (cum s-au mai incantat romanii la creditele fara buletin, Doamne Dumnezeule!! ), bancile ameninta sa-ti ia bruma de "avere".
In spitale trebuie sa-ti cumperi totul singur, de la vata la ser fiziologic, perfuzii si altele necesare! Ia imagineaza-ti ca nu ai bani pt. asa ceva!! Atunci esti lasat in voia sortii!

Poate ca or fi unii care vad inca viata in roz, chiar si in Romania. Poate ma informez eu din surse rau-voitoare care vor sa spoiasca in auriu cenusiul vietii romanesti de astazi.
Dar, oameni buni, in timp ce noi ne purtam aici discutiile elegante despre dreptul / posibilitatea de-a emigra, unii romani nu au ce pune pe masa.
ASTA e realitatea. Guvernul e in deriva, nimeni nu stie ce sa faca, Romania se scufunda repede si sigur. Daca ne amagim ca totul e bine, atunci nu va mai trece mult pana cand cei mai saraci dintre romani vor muri de foame in Europa secolului XXI.

Sa ne ajute Dumnezeu pe toti, si pe cei ramasi si pe cei plecati!