View Single Post
Vechi 27.08.2010, 16:58:01
52ZIZO 52ZIZO is offline
Banned

Data înregistrării: 24.06.2010
Locație: Japonia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Rugaciunea respectiva ne cere sa ne rugam pentru "Vie imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer si pe pamant" dar acest lucru este imposibil pentru toata lumea deoarece atunci nu am mai vorbi de calea cea stramta sau calea cea larga. Normal ca noi ne rugam pentru toata lumea si ar fi ideal ca toti sa fim crestini dar acest lucru este imposibil!
Eu cred ca acea cale stramta este stramta pt ca sunt putini oameni care vor sa asculte de Dumnezeu si nu e stramta pt ca vrea Dumnezeu sa fie stramta. Cred ca daca ar fi multi care vor sa asculte de EL acea strada se va lati incat sa intre toti pe ea. Cred ca atunci cand va veni Imparatia Sa se va face voia Sa pe pamant cum se face in cer. Si mai cred ca Mantuitorul NU ne-ar fi zis sa cerem ceva ce nu se poate implini, ceva ce nu poate sa ne dea, ceva ce nu poate sa faca. Atunci ce Tata iubitor e Dumnezeu?

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Cartea care v-am prezentat-o se poate gasi de exemplu aici: http://www.librariasophia.ro/cautare...tra+in+Hristos
nu am posibilitatea sa primesc colete din Europa, v-am zis ca nici sms nu ajung tocmai de acolo. As fi vrut vreun link unde sa pot citi.