View Single Post
Vechi 27.08.2010, 19:51:00
vasinec77 vasinec77 is offline
Banned

Data înregistrării: 21.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de licorcrist Vezi mesajul
MariS, buna ziua!

Ma bucur ca ai avut rabdare sa urmaresti toata confruntarea mea cu Tricesimusquintus si sa retii concluzia. Tricesimus nu a recunoscut ca a pierdut partida, insa nici nu ma asteptam. Pentru mine a fost suficient sa pot arata celorlalti mebri ai forumului cum inseala el oamenii introducind pareri personale fara acoperirea Scripturii, insa pozind in mare aparator al literei si duhului Scripturii.

Doamne ajuta!
Si eu am urmarit "confruntarea" (ce exprimare copilareasca). Se vede ca v-ati razboit de unul singur si ati ajuns pe locul doi. Trice a recunoscut de mai multe ori ca era vorba despre o parere personala (chiar daca o fi fost incredintare, tot personala era) pentru care nu are acoperire scripturistica.

Dar, pentru ca verva dvs. de "razboinic al luminii" sa nu scada, tin sa va spun ca si eu "sunt incredintat" ca Dumnezeu ii va mantui pe copiii nebotezati. " Lãsati copiii si nu-i opriti sã vinã la Mine, cã a unora ca acestia este împãrãtia cerurilor." - spunea Mantuitorul, facand referire la niste copii nebotezati.
Reply With Quote