Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Dragi frati si surori am ajuns si eu la o oarecare disperare fiindca problemele medicale si sufletesti nu imi dau pace.Daca ati putea ,ma puteti pune si pe mine in pomelnicele si rugaciunile voastre?Gandesc ca,odata cu rugaciunile mele si ale familiei si cu rugaciunile voastre sa imi gasesc si eu linistea.Nu am mai intrat pe forum din cauza problemelor.Totusi poate nu mai prost am scris  Va rog din suflet sa va rugati si pentru mine fiindca atunci cand rugaciunea este mai multa si facuta si de voi(2 secunde,1 minutel)poate este mai puternica.Numele meu este Alin.Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze,fie voia Lui.    si iertati-ma daca v-am gresit!
|
cu multa bucurie ne vom ruga .tu insa fi tare cai cu orice pret trebuie sa mergem inainte si sa ajungem la liniste si la pacea cea de sus .totul trece si vin si clipe mai bune .ti-o spune un om cu experienta in greu din pacate daca eu am reusit si reusesc mereu cat de putin poti si tu si Dumnezeu nu lasa pe nimeni ,ingaduie doar ca sa vada cat suntem de tari si de aproape de El