View Single Post
Vechi 27.08.2010, 23:03:18
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Pai ce mai poate merge la un neam certat cu Dumnezeu ? Nici scoala, nici munca, nici spionajul, nici un fel de lupta, ..., nimic ! Si o sa fie si mai rau. Vedeti voi pe roman smerindu-se ?
Pai stai un pic de unde ai scos tu ca noi romanii am fi certati cu Dumnezeu ? Eu adesea mi-am pus intrebarea cum de o tara atat de bine plasata strategic precum Romania inca mai este a noastra si nu a fost ocupata literalmentem deoarece armata nu prea avem, patriotismul si vitejia care chipurile ar mai putea acoperi din lipsuri nu prea mai sunt, deci cum se face ca inca ne mai putem numi romani in propria tara ? Poti sa fii tu sigur cand romanii la modul cel mai general vor uita sa-si spuna si crestin ortodocsi abia atunci ne vor ocupa altii deoarece pana acuma numai bunul Dumnezeu probabil luminand mintile catorva diplomati al caror nume din motive de securitate nu se face cunoscut pe posturile realitatea si antena ne mai tine inca liberi. Nu este un mit ca serviciile secrete romane desi au o treaba ingrata de facut au dat lectii CIA-ului american, deoarece spionii nostri sunt recunoscuti la nivel international. Apropo nu stiu daca ai observat dar spaniolii si italienii ca si caracter sunt chiar mai infecti decat romanii din multe puncte de vedere dar toate aceste natii Italia, Spania, MAre Britanie de-a lungul istoriei au dus si ceva numit razboaie de expansiune, adica razboie duse pentru a-si insusi ceva ce nu este al lor (adica multe bogatii) folosind genocidul si masacrul a multor vieti inocente pt a atinge acest tel. De acea intr-un joculet ca Age of Empires ai sa dai de conquistadori (spanioli), de centurioni (romani) de pirati sau corsari (de factura britanica sau franceza) samd dar niciodata de traci ce desi pana la venirea Ap. Andrei erau pagani erau cunoscuti totusi pt vitejia lor dar si pt onestitatea si dreptatea lor. Ce vreau sa spun cu asta ca multe tari o duc astazi mai bine tocmai fiindca de-a lungul timpului au mai bagat mana cu forta si in ce nu a fost de drept a lor ori noi ca natie poate ca am putea fi invinuiti de faptul ca am jucat adesea la ambele capete, ca am fost fatarnici samd dar nu cred ca putem fi invinuiti noi ca popor ca am fi varsat sange nevinovat ori tu vii acuma si spui ca hei tocmai noi suntem certati cu Dumnezeu ? Pai tocmai de aceea aceste popoare o duc bine astazi fata de noi fiindca au siluit, ca daca ar fi sa le studiezi caracterul ai sa vezi ca multi dintre ei stau chiar mai rau decat noi.
Reply With Quote