Citat:
În prealabil postat de colaps
Te limitezi. Nu repercusiunile lumești ne preocupă pe noi (că ne spionează prin satelit, că ne cunosc toate mișcările, toate cheltuielile și secretele noastre). Nu asta e problema noastră.
Pe noi ne preocupă serios repercusiunile sufletești ce se vor resimți în urma acceptării cipului. Cipul reprezintă o pecete, pecetea diavolului. Nu cipul în sine e problema, că la urma urmei e doar un cilindru amărât cu circuite integrate, ci ceea ce se află pe cip, anume numărul numelui fiarei, sau 666.
Noi pentru asta îl refuzăm.
|
Am citit si eu niste articole despre cipul asta, si se spune ca o data pus in mana (sau in frunte) nu se mai poate elimina. Deci eu asta zic, bagi un virus in sistemul ala, il stingi si gata.
Totusi de unde stiti voi ca pe cip se afla numarul ala exact? De ce trebuie sa fie 666 si nu 888, sau 555 sau 786 sau chiar un numar compus din 10 cifre? Daca este numai un cip, un circuit amarat, nu vad de te ai trebui sa te ingrijorezi, stiind ca nu poate controla "sufletul" ci monitoreaza contul in banca, actele si ce mai stiu eu.
Pentru mine va stresati prea mult. Deja actele cu cipuri (care totusi nu au nici, repet, nici o legatura cu corpul) va sperie, cred ca energiile trebuiesc folosite pentru alte motive mai importante.