View Single Post
Vechi 28.08.2010, 06:26:16
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Nu vedeti ca face pe naiva? Inteapa cum ca nu as cunoaste acel pasaj trece peste faptul ca eu vorbeam despre preotii crestinii si imi ureaza un sfarsit de saptamana buna. Chiar daca intind poate putin coarda eu zic ca acesti oameni sunt putin posedati! Nu isi dau seama de barna din ochiul lor! sa vedem acum niste texte despre preoii vechi testamentari:
Sa imbraci cu ele pe fratele tau, Aaron, si pe fiii lui impreuna cu el. Sai ungi, sa-i inchini in slujba, sa-i sfintesti si-Mi vor sluji ca preoti. (Exod.28:41)
Sa ungi de asemenea pe Aaron si pe fiii lui si sa-i sfintesti, ca sa fie in slujba Mea ca preoti. (Exod.30:30)Sa te duci la preoti, leviti si la cel ce va implini atunci slujba de judecator; sa-i intrebi, si ei iti vor spune hotararea Legii. (Deut.17:9)Caci Ezechia, imparatul lui Iuda, daduse adunarii o mie de vitei si sapte mii de oi. Iar capeteniile i-au dat o mie de vitei si zece mii de oi, si multi preoti se sfintisera. (2Cron.30:2)Dar multi din preoti si leviti si din capii de familii mai in varsta, care vazusera Casa dintai, plangeau tare, cand se puneau sub ochii lor temeliile Casei acesteia. Multi altii isi aratau bucuria prin strigate, (Ezra.3:12)Cuvantul lui Dumnezeu se raspandea tot mai mult, numarul ucenicilor se inmultea mult in Ierusalim, si o mare multime de preoti veneau la credinta. (Fapt.6:7)(la credinta in Iisus!.Nu ca ar fi fost rai.
Raspunsul ar fi ca preotii sunt si ei oameni si mai pot gresi: In adevar, Legea pune mari preoti pe niste oameni supusi slabiciunii; dar cuvantul juramantului, facut dupa ce a fost data Legea, pune pe Fiul, care este desavarsit pentru vesnicie. (Evr.7:28)