View Single Post
Vechi 28.08.2010, 09:02:47
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO Vezi mesajul
se vede ca nu a inteles Scriptura. Nu desconsider pe nimeni.
Asa vezi tu, ca nu a inteles Scriptura. Eu zic ca ai cazut in pacatul mandriei.
Eu inteleg bine, vad mai bine, sunt mai desteapta.
Deci tu care acum ai inceput sa studiezi , singura, fara un duhovnic care sa iti desluseasca neintelesurile adanci, vezi bine, si un parinte care aproape 90 ani a studiat Biblia indrumat de duhovnicul si nasul sau calugaresc nu intelege bine. Fi atenta in capcana in care poti pica. Diavolul lucreaza in multe feluri.

ZIZO, eu am fost atee, nu am apartinut nici unei religii, am studiat si eu mult , nu neaparat ortodoxia, am fost pana acolo incat cu insusi diavolul m-am infruntat. I-am strigat vino sa te vad daca existi ca sa pot sa cred , si a venit. Deci atentie mare, ca risti sa te pierzi si sa pierzi si pe cel pe care il sfatui tu acum. Nu risca oricum ca stiu ca e important pentru tine.

Stii proverbul romanesc: cine nu are batrani sa ii cumpere. Nu a fost el spus degeaba. Ai incredere in intelepciunea lor. Va veni si vremea cand vei vedea ca au dreptate. Trebuie sa studiezi mai mult. Cand nu intelegi ceva treci peste, noteaza ce nu ai inteles si mergi mai departe. Inseamna ca inca nu vezi acolo , dar va veni vremea cand vei vedea. Lasa parerile altor oameni mai putin pregatiti. Intreaba doar pe cel care cu adevarat a studiat ani foarte multi, care si-a petrecut toate clipele in post si rugaciune , ca acela stie.

ZIZO, odata am intalnit un calugar pe drum, intamplator, pe strada, s-a oprit, m-a privit si mi-a spus: ai grija la mama ta, fereste-te. Atat. Atunci am fugit acasa plangand, i-am povestit sotului meu intamplarea si mult timp m-a framantat acest aspect. A trebuit sa treaca cativa ani de atunci ca sa vad ca a avut dreptate. Atunci l-am privit cu neincredere , ulterior as fi vrut sa il mai intalnesc , dar nu l-am mai intalnit niciodata.
Oamenii sunt atat de diferiti, fara exceptie, sa nu credem ca mamele, tatii, sotii sau copiii, nu, toti fara exceptie. Asta nu inseamna sa nu ii respectam. Asta a fost cazul meu si atat.
Reply With Quote