View Single Post
Vechi 28.08.2010, 09:16:27
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ap2010 Vezi mesajul
O metoda de captare a energiei vindecatoare este expunerea la soare,in timpul verii,cu efectele pe care toti le stim,aceleasi si pentru crestini si pentru necrestini;electroterapia iarasi foloseste energie pe care nu o vedem.Acest lucru e valabil pentru o multitudine de forme a energiei pe care noi inca nu am ajuns sa le cunoastem,dar...contestatii destule.
Eu m-am cam plictisit ce-i drept sa mai am asemenea discutii cu oameni care se cred atotstiutori dar n-au auzit in viata lor de multe lucruri si daca-i "scoti la tabla", se comporta exact ca la scoala, adica "vorbesc pe langa subiect". Acum ca sa fiu sincera pana la capat, sursele de informatii corecte nu prea se gasesc pe internet numai ca ar trebui sa se cunoasca acest lucru iar atunci cand iti permiti sa faci o afirmatie fara echivoc, sa precizezi sursa de informatii. Am citit primul capitol din vestita carte pusa in discutie. Recunosc ca dupa primele 7 pagini au inceput sa se spuna adevaruri in carte iar dupa primul capitol, pot sa spun ca ceea ce se discuta, e ceva normal insa repet, nu face inca obiectul sau subiectul discutiei noastre. Am sa revin cu siguranta cu un comentariu in acest sens.
Reply With Quote