Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Ai intrebat pe un forum ortodox pentru ca stiai ca tehnica de care mentionezi este o tehnica yogina. Si daca nu ai sti/banui ca yoga este de fapt religia hindusa (nu cred ca trebuie sa-ti explic si cat de departe de Dumnezeu este hinduismul) nu ai fi intrebat aici. Prana = viata, Nadi = centri energetici. Prananadi vine clar din sancrita, si deci o tehnica venita din India sau hinduism. Daca ei au atat de bune tehnici medicale spune-mi si mie cum se face ca India zace intr-o saracie de nedescris? Ai spus ca vrei exemple dar nu vrei sa asculti pana la capat ce ti se spune. Uite aici inca o sursa poate candva cand vei fi in pragul distrugerii si mai vrei inca sa te intorci:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-...intele-paisie/
Este o experienta de viata cu energii si yoga.....
Toate cele bune iti doresc.
|
Cine sa considera fara pacat, sa dea cu piatra. Vad aici ca aproape toti sunteti sfinti in icoana, neprihaniti si gata de a da sfaturi ortodoxe, doar cu exemple de pe site-uri ortodoxe. Te-as putea intreba la fel: de ce in tara asta e atata saracie in religie crestin ortodoxa? Sau sa inteleg ca tu "traiesti bine"?
Eu aici nu vorbesc despre religii, vorbesc despre stiinta. Daca o luam asa, fiecarui domeniu al vietii noastre ii putem asocia o parte religioasa, filozofica, etc.
M-am saturat pana peste cap de asemenea discutii. Sunteti mai rau ca la pocaiti. Sunteti "doctori" la sfaturi si parca vad in in viata voastra de zi cu zi, una va rugati si alta faceti. Tipic. Faceti si credeti ce va indeamna inima si credinta in Dumnezeu dar inainte de a deschide un subiect, informati-va de la surse adevarate care nu tin partea nimanui.
Si inca un lucru: spre informarea acelora care nu stiu, tot ce inseamna azi stiinta, si in particular medicina, este inspirat sau mai bine zis "imita" insusirile naturale ale omului iar aparaturile cele mai performante azi in medicina, se bazeaza pe aceste tipuri de rezonanta, de energii (vezi RMN). Campul electromagnetic al pamantului e fizica pura si nimic altceva numai ca si prostia e uneori din pacate la rang de religie.