Subiect: Bunul simt
View Single Post
Vechi 28.08.2010, 18:35:40
Ostasul's Avatar
Ostasul Ostasul is offline
Member

Data înregistrării: 10.05.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Da, Radule. Drept spui.Pentru pacatele noastre traim acestea. Ale mele, ale familiei mele ale noastre a tuturor.
Dar oare nu suntem si noi vinovati ca am ajuns aici?
Spui ca bunul simt este genetic..eu cred ca se poate cultiva (daca vrei!!!) chiar daca nu l-ai primit "mostenire".
Eu cred ca daca am avea mame adevarate multe s-ar schimba in tara asta.
Copii nostri cresc cu cheia de gat. Cu sute de euro in buzunar si cu exemplu Monicai Columbeanu la TV. Cine sa ii explice ca nu asta inseamna viata?
Am o prietena care nu iese niciodata nefardata din casa.Cand m-a vazut pe mine fetita ei de 4 ani mi-a spus. esti foarte urata. Nu-ti este rusine sa iesi asa pe strada?
Vezi tu, radule? Ceea ce e normal este considerat rusinos. Oare cine e de vina???

Vorbesti de bici.. Crezi ca biciul mai poate rezolva ceva?Oare nu am avut atatea nenorociri? Cu ce ne-a schimbat/influentat viata? Am deventi si mai rai si mai inumani. Nu stiu judecatile Lui Hristos. Nici nu caut sa le inteleg, pentru ca nu as reusi niciodata. privesc insa in jurul meu si vad cum tara aceasta se destrama. Se destrama pentru ca s-au schimbat valorile.
Si iti spun sincer eu una mi-am pierdut speranta ca voi mai reusi sa schimb in mine (in primul rand) ceva... Simt ca am obosit si nu mai am puterea sa ma ridic. Dumnezeu sa ma ierte!
Oare nu seamana a deznadejde? Dumnezeu are planurile lui minunate, nu vrea moartea pacatosului, ci indreptarea lui. Sa avem nadejde!