View Single Post
Vechi 28.08.2010, 18:50:29
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Vorbești puțin și vorbești prost. Sfântul Pavel nu exprimă o simplă dorință așa cum vrei dumneata să insinuezi
"Sunt strâns din două părți: doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos, și aceasta e cu mult mai bine" (Filip.1,23)

Citat:
ci își exprimă credința că va fi cu Hristos viu și conștient, indiferent de moartea sa trupească.
"Dar este mai de folos pentru voi să zăbovesc în trup. Și având această încredințare, știu că voi rămâne și împreună voi petrece cu voi cu toți, spre sporirea voastră și spre bucuria credinței" (Filip.1,24-25)

Citat:
Trebuie să mai și demonstrezi că e vorbă multă și fără rost.
A fost vorbă multă pentru că era... multă. Și era fără rost că te depărtasei binișor de topic.

[quote=doctor_faustus;283006]Eu te înțeleg că ai mintea încorsetată de niște automatisme sectare pe care ți le-au băgat alții în cap drept adevărate[/qouote]
Doctore, nu ai ce înțelege căci eu sunt născut și format în mediu ortodox. "Automatismele sectare băgate în cap de alții" se întâlnesc de obicei acolo unde omul acceptă ce spune un alt om, repetând dogmatic după el fără a ține seama de Cuvântul lui Dumnezeu.

Last edited by tricesimusseptimus; 28.08.2010 at 18:52:47.
Reply With Quote