View Single Post
Vechi 28.08.2010, 19:00:04
bmd
Guest

Implicit Ostasul

Homosexualitatea nu este de loc normala, fireasca. [Dimpotriva este mai anormala decit majoritatea patimilor. Daca ai urmarit mesajele mele am spus-o de nenumarate ori ma feresc instinctiv de homosexuali, nu vreau sa am nici un amestec cu ei desi atitudinea mea nu-i corecta (si ei sint tot chip a lui Dumnezeu atit ca-s.... "teleghidati")] dar este un drept sa o practici, asa cum ai dreptul sa faci oricare alt pacat care nu atinge drepturile celuilalt. Daca un homosexual te violeaza asta nu-i un drept asa cum nu-i drept sa violezi un partener de sex opus. Daca cei doi o fac de buna voie e dreptul lor asupra caruia statul nu are nici un drept (pina nu o fac la vedere) Chiar Dumnezeu le-a lasat libertatea asta, dreptul asta, asa cum a lasat-o si in Sodoma.
De aici se deschide o discutie nesfirsita: avem nevoie de toate drepturile, cine hotaraste de care avem nevoie samd.
Nu poti traii dupa legile umane si sa faci abstractie de dreptul asta asa cum nu poti din cind in cind doar sa aplici legile Bibliei. Ori una ori alta! Noi nu traim in ortodoxie ci in democratie!
Cred ca acum m-ai inteles.

Last edited by bmd; 28.08.2010 at 19:02:13.
Reply With Quote