View Single Post
Vechi 28.08.2010, 19:27:20
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
" Orice terapie care lucreaza prin energii si vine din afara Bisericii ortodoxe este interzisa!
De ce?
Pentru ca e posibil sa vindece trupul dar pune in pericol sanatatea sufletului.
Iisus Hristos a zis:
,,Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut? Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea." (Matei 7, 22-23)

Si deci daca si cei care fac minuni in numele Domnului risca sa isi piarda mantuirea pentru ca doar se folosesc de numele lui Dumnezeu in vindecarile lor, dar in esenta prin lucrarile lor sunt departe de Dumnezeu cu atat mai mult cei care recurg la terapii de tipul reiki care provine din religia budista care nu are nimic in comun cu vindecarea care trebuie sa ne vina de la Dumnezeu Tatal prin Fiul in Duhul Sfant... singurul Dumnezeu adevarat. " raspuns copiat de pe un alt forum ortodox cu referire la reiki
Bine, eu incercam sa pun in evidenta diferenta dintre medicina alopata si cea alternativa si daca ar stii lumea cate tratamente din medicina alopata contravin dogmei ortodoxe, nu s-ar mai duce la medic credinciosii. Si daca ar stii onoratii credinciosi cate pacate isi fac invatand la scoala invataturi ateiste, nu s-ar mai duce la scoala, si daca ar stii ce porcarii mananca, nu ar mai manca, si daca ar stii cum sunt manipulati la nivel planetar, nu ar mai intra pe internet, nu s-ar mai duce la servici si ar trai in pustiu. Si asa mai departe. Bine ca v-ati gasit pe cine sa judecati ca sa va puneti in evidenta orgoliile cand afirmati cu mandrie ca sunteti ortodocsi.
Eu va iert pe toti si ma retrag. E cel mai intelept lucru pe care il pot face.
Numai bine
Reply With Quote