[quote=haitchi;282925]Inseamna ca esti inca tanar/tanara, cunosti putina lume. Sunt destui, iti spun eu, oameni cu tumori neoperabile sau in stadii avansate ale unor boli care au urmat tratamente energetice clasice (cu punerea palmelor) sau prin transmiterea energiei la distanta. Sunt oameni de meserie care practica profesia asta nu de 2 zile ci de 15 ani si care nu ies in fata sa strige cat sunt ei de profesionisti. Isi vad de treaba lor iar oamenii le multumesc pentru ca ei, cu ajutorul lui Dumnezeu bineinteles, au contribuit la salvarea vietii lor.[/QUOT
De 11 ani intru in contact cam cu 400 de persoane zilnic,in medie,deci nu experienta imi lipseste,dar tu ai pus intrebarea initiala asa de naiv ca ma gandeam ca nu stii nimic despre tehnica respectiva.Sa-ti spun eu ce stiu:cursurile de Reiki se tin 2 ore pe saptamana,timp de cateva luni,la pret de 500euro pe luna,dupa care se elibereaza o diploma sau mai bine zis un carton cu care te duci in lume si cauti cu cine iti merge.Si au si grade:1,2,3,functie de anii de "studiu".Bun.Dupa care omul ajunge la medic,la recuperare,respectiv morga,dupa durata tratamentului cu ".aplicarea palmelor"
|