Citat:
În prealabil postat de oana Re
Buna,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am cunoscut o persoana care practica reiki, e un om foarte bun, cumsecade. I-am tot pus intrebari din curiozitate. Mi-a dat sa citesc cateva carti si a spus ca doreste sa ma initieze. Am zis da. Acum nu stiu cum sa mai dau inapoi, nu vreau sa se supere din cauza asta dar eu intrebarile le-am pus doar din curioziate. Sunt constiena ca toata treaba asta cu energiile e un pacat. Nu stiu ce sa fac. Urmeaza sa ma sune si sa ma initieze. Voi ce parere aveti? Ce ar trebui sa ii spun ca nu vreau sa se supere
|
Cred ca ar trebui sa te informezi mai bine asupra stiintei numita reiki ,este un lucru bun pentru sanatate si nu-l poate face orsicine .Si pina la urma daca nu doresti sa te initiezi ,nu trebuie sa-ti faci complexe cum sa -i spui persoanei care ti-a propus acest lucru .Il abordezi politicos si -i spui ca te-ai razgindit pur si simplu si ca nu esti pregatita momentant sa faci acest pas ,si sunt convinsa ca va intelege fara sa se supere . Multa sanatate si mai mult curaj .