View Single Post
Vechi 20.05.2007, 21:01:26
Nicole_Agenna Nicole_Agenna is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.05.2007
Implicit

Ma adresez unor crestini cu inima si cu fapta, descriindu-va sincer o situatie din care nu vad iesire:
Prietenul meu, care este un om deosebit de inteligent si plin de viata a avut nesansa de a se lasa manipulat de "puterea demonica" a unui pastor dintr-o "biserica" crestina- Open DOOrs din Bucuresti.(A fost alegerea unui tanar derutat, nu-l condamn pentru asta.)
Am luptat pt sufletul lui , sa ajunga la cunostinta prefacatoruiei de acolo si am reusit sa-l scot din acea secta.
Dupa 2 ani de la aceasta intamplare , desi a mers cam un an jumatate la biserica ortodoxa, a tinut posturile, s-a marturisit etc. totusi nu cinsteste icoanele si nu-si face cruce.
A ajuns sa nu doarma aproape deloc noaptea, a slabit infiorator si are mintea ratacita/ disociata. Desi are toate simptomele unui schizofrenic si fizic si psihic, totusi familia lui nu a facut nimic. Aproape ca nu-i intereseaza. Nu sunt crestini ortodocsi practicanti,nu au curajul sa-l duca la medici , dar nici la un Sf. Maslu.As vrea sa-l ajut, dar mai mult decat rugaciune acum chiar nu stiu ce as putea face.
Dragii mei, sa va lumineze Domnul sa-mi puteti da un sfat bun pentru ca sufletul meu nu mai are liniste.

Doamne ajuta!
Reply With Quote