Citat:
În prealabil postat de Danut7
Domnule preot, ocupa-te nene mai intai de cei carora le esti dator cu servirea,de ai tai si de poporul tau(ortodox), nu de altii, ca si Hristos a zis "Nu sunt trimis decat la oile ratacite ale lui Israel" si "nu dati cele sfinte cainilor"..
|
Stim noi cine sunt cainii?De multe ori nu vedem ce a vrut sa spuna Hristos sau rastalmacim cum apucam cuvintele Sale.Important este sa maturam toata rautatea din noi si apoi toate ni se vor descoperii singure.Am intalnit oameni care toata ziua sunt la biserica ,se spovedesc,citesc rugaciuni,etc si nu sunt deloc nici macar aproape de Hristos.Si stii de ce?Nu stiu sa iubeasca.Trebuie sa vedem in toti oamenii marea taina a creatiei lui Dumnezeu,trebuie sa ii iubim pe toti fara sa ne pese din ce secta fac parte.Nu poti?Atunci inca nu esti destul de evoluat spiitual.Atunci cand o sa vrei cu-adevarat sa traiesti langa Hristos,atunci o sa fii prieten cu toata lumea,chiar si cu cel mai mare dusman al tau.Pentru ca asta o sa vina de la sine si o sa-ti spui"Vai ce orb am fost..."Dumnezeu sa ne ajute sa respectam cea mai importanta porunca a Lui ,sa ne iubim unii pe altii nu pentru ca asa trebuie ci pentru ca asa simtim,sa ne vina din suflet.