Sa ma intreb daca se poate intampla ceva similar cu ce am patit eu odata, si anume, cautam pe cineva sa i faca masaj mamei, si am gasit pe cineva care facea si reflexoterapie, si am trimis un mesaj sa il intreb pe parintele daca este bine, si raspunsul a fost ca da, desi pe mine m a cam mirat... intr o dimineata, am uitat radio trinitas deschis, si cand a intrat domnul care invatase de la un medic indian, si foarte bun sexolog, a nceput sa bazaie radioul in fel si chip, si nu dupa mult timp am primit si cererea de a l inchide, dupa care a gresit dumnealui ceva in diagnostic evident, dar mie tot mi a mai luat ceva timp pana sa renunt, cand s a aratat soru mea neincrezatoare, desi in homeopatie crede...
Culmea este ca persoana care a mers prima oara cu mine la Sfanta Liturghie, a facut o pentru ca citeam de zor carti, vreo cinci ale cuiva care a ajuns sa practice reiki, si vreo 11 ale altcuiva care cred ca practica radiestezia si nu gasea buna reiki...dar aceasta persoana, profesoara a aflat despre post si avorturi de la cineva care practica bioenergia, pe care o apara, si in ultima vreme se pare ca nu mai ajunge la Sfanta Biserica, la Sfanta Liturghie.
Eu chiar ma intrebam daca nu cumva reiki si radiestezia, s ar putea numi Biserica moderna, si care nu se inchina la altar din profetia pe care as vrea sa reusesc s o mai deslusesc, dar am citit si Ortodoxia si religia viitorului, si in orice caz, pe mine m a deranjat de m a facut sa trantesc cat colo cartea celui cu reiki, cand am citit ca, cartile de la nu stiu ce librarie ortodoxa sunt nefolositoare, sau cam asa ceva... Mie imi pare rau de acestia doi, ca au fost ori nu dintre cei alesi si vor fi cazut, m as bucura sa aflu ca pot fi ascultatori de Biserica si sa aiba un duhovnic care sa i poata dumiri si ajuta sa se indrepte.
Poate fi cumva rau sa ne rugam pentru ei, cum imi place ca se ruga Dr Kenneth McAll, si pentru Dr Andrei, as vrea sa am cu cine sa fac rugaciune...
|