View Single Post
Vechi 20.05.2007, 21:37:40
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

da, in mod sigur ingerul meu pazitor a intervenit in viata mea de cel putin 3 ori: odata m-a salvat de la un posibil accident in care un autobuz m-ar fi facut praf (aveam casti cu muzica la urechi, nu auzeam ca claxona si venea pe contrasens de unde nu m-am asteptat, eram in mijlocul strazii, m-am simtit cuprinsa de o stare de liniste, am perceput clar gandul "linisteste-te, nu se va intampla nimic", si am mers cu spatele fara sa vad nimic decat in fata, am si pasit pe trotuar fara sa vad ca e o treapta de pasit , cu spatele desigur. Chestia e ca m-am mirat la gandul "linisteste-te" pt ca eram linistita, habar nu aveam de autobuz.), alta data m-au cuprins rau ganduri rele incat nu mai scapam deloc de ele, eu le-am provocat initial nu am vrut sa renunt la ele eram foarte revoltata pe tot ce era nedrept si nu toleram absolut nimic pt ca nu gresisem sa merit asa ceva, mi-au venit ganduri ca un sfat sa renunt la revolta si nu am vrut -nu faceam rau decat exclusiv cu gandul-incat pana la urma m-au cuprins ganduri rele , imi veneau ganduri spurcate contra celor sfinte si contra a tot ce exista si de scarba puternica incat nu mai puteam gandi nimic al meu, imi controlau cu totul gandul si nestiind ce sa mai fac mi-am chemat in disperare ingerul pazitor-am simtit dupa scurt timp ca ma invaluie o caldura si speranta, incredere, liniste f puternice si gandurile au disparut urgent. De atunci nu am mai avut ganduri spurcate inserate din exterior, pt ca daca tot era ingerul aproape, asta i-am cerut.
Alta faza , a3a : faceam niste lucruri care erau pacat nu pot sa spun exact ce, si imi tot veneau ganduri de genul -"nu mai face asta nu vezi ce lucru mizerabil e"?
M-am ascuns undeva crezand ca pot continua sa fac rele cuiva in voie -persoana vizata pe care ma razbunam habar nu avea- si am simtit gandul si mai clar, si mai direct din fata mea ca si cand mi-ar aparea cineva exact in fata.
Trebuie sa precizez ca nu am auzit glasuri niciodata, asa ceva nu se poate decat la nebuni-totul era gand ca si cand m-as gandi eu ce plan imi fac pt maine- din cauza asta e greu sa deosebesti daca sunt sau nu ale tale. Dar era prea evident ca nu sunt eu; alta data vroiam sa dau un telefon sa aflu ceva ce nu trebuia sa stiu si tot ma gandeam sa formez sau nu numarul . Mi-a venit de vreo 3 ori f clar gandul "sa nu faci asta ca iti va parea rau" ultima data chiar m-am importivit si am zis tot cu gandul ceva in genul "daca nu te arati si trimiti ganduri miseleste pe ascuns o sa fac exact invers". In momentul ala m-au lasat complet gandurile, starea din camera de caldura si protectie pe care o simteam a disparut, am sunat si a avut repercursiuni vreo 3 ani vestea rea. Puteam f bine trece peste fara sa aflu, dar eu sunt f curioasa si m-a costat, asta e! Poate au fost si alte chestii dar nu mai stiu, ce e destul de expresiv se tine minte chiar si toata viata.
Reply With Quote