Subiect: Buna
View Single Post
Vechi 29.08.2010, 11:37:28
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Smile

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Nu draga Dorina, nu ma referam la faptul ca sunt oameni care cred ca Dumnezeu este un mos craciun senil. Stiu ca sunt.

Eu altceva ziceam: noi NU credem asta. Noi nu credem ca daca cineva ne pomeneste la maslu cu gand rau, atunci o sa avem necazuri.

Noi NU credem in automatisme, in farmece vraji si alte descantece, in "deschiderea cartii" etc.

Deci chiar daca ar veni toti oamenii de pe pamant la Sfantul Maslu si ar scrie in bilet: sa moara Lavrentiu, eu stiu ca Hristos nu i-ar asculta si mai degraba ar muri ei.

Deci asta zic: mai degraba sa cautam relele care ni se petrec in relatia rea dintre noi si Dumnezeu, adica in rautatea noastra, nu in superstitiile altora.
Doamne ajuta!
Corect ...atata timp cat noi ne spovedim regulat in posturi macar si primim pe Iisus Hristos in noi atunci nimic nu te poate atinge doar ce lasa Domnul sa fie atins ,eu asta simt si nu imi este teama de nimeni decat de Domnul ,oameni buni un mare sfant a spus cum sa iti fie frica de biata broasca pe care au mutilat-o unii rai ...cand tu il ai pe Hristos in tine ...sa luam aminte
Eu personal nu ma rog pentru raul altuia ..sa pateasca sau cine stie ce prostie sincer ,ma rog sa ma ajute Domnul sa pot ierta oamenii si pe mine personal sa aibe mila Domnul cu noi toti .Amin
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote