E o mare inselatorie.
PROGRAMARE NEUROLINGVISTICA
LIBERTATE SEXUALA=LIBERTINISM
HIPNOZA IN MASA, INFLUENTARE PRIN STIMULI SONORI, PRIN MUZICA, VOCE, SUGESTII INDUSE IN TIMPUL TRANSEI
Totul e facut de un individ bolnav de orgoliu, mai pervers si mai ascuns decat Bivolaru, probabil adept al unei secte din strainatate, absolvent de psihologie, masterand in Managementul resurselor umane. Posibil membru al masoneriei. Posibil angajat in ceva ce implica uniforma, de vreme ce toti membrii sectei sunt urmariti pas cu pas, au telefoanele interceptate si toate miscarile le sunt coordonate de la "centru".
E o crima sa treci peste liberul arbitru al omului, sa te declari Dumnezeu, sa iti faci adepti care iti hranesc orgoliul.
Oamenii aceia sunt cu adevarat bolnavi, psihic sunt afectati, au devieri evidente
AR TREBUI CA PREOTII NOSTRI SA IA MASURI, NU SA ASISTE PASIVI LA FENOMANE DE GENUL M.I.S.A. LA ARAD E MULT MAI RAU , TEHNICA E MAI PERVERSA, AM FOST ACOLO SI STIU CE SCRIU. FACETI CEVA PENTRU ACELE SUFLETE RATACITE.
Oamenii aceia nu stiu ca sunt simpli cobai, vorbesc ca niste roboti despre aceleasi lucruri si vinovatii scapa nepedepsiti.
Controlati-i "Domnului " Nicolai C. Oliver Octavian conturile bancare, in special cel al Fundatitei "Cada Desanca" deschis la BCR Arad, unde cei"vindecati" si, implicit, recunoscatori varsa sume importante. Si multe altele. Cauteti si veti afla. Dar luati masuri
VA ROG DIN SUFLET!:dontgetit:
|