Citat:
În prealabil postat de vasinec77
Unii crestini deschid Sfanta Scriptura cu idei preconcepute, de care nu reusesc sa se desparta. Acestea sunt o mare povara in intelegerea Sfintei Scripturi.
In fata Cuvantului lui Dumnezeu trebuie sa vii gol, fara idei preconcepute, gata sa accepti ceea ce Dumnezeu iti dezvaluie, chiar daca va trebui sa renunti la tot setul tau de valori, de pana atunci.
Dvs., domnule doctor, sunteti un exemplu edificator, in acest sens( al omului plin de idei preconcepute, intepenite). Credeti in infailibilitatea bisericii catolice (sau a papei). Chiar subordonati pe fata, Sfanta Scriptura invataturilor catolice. Pana nu veti scapa de aceasta povara, nu veti intelege invataturile Sfintei Scripturi, oricat ati cerceta.
Va puteti testa cum stati, incercand sa argumentati conceptia dvs. despre starea omului in timpul mortii (e vorba de moartea intaia). Veti constata singur cata importanta dati Cuvantului lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura).
|
Domnule daca fiecare dintre fratii d stra si ,d stra implicit ,ati venii goi in fata Scripturii..tot ceea ce implica intrebare si clarificare intre parti,ar fi conciabil! dar nu veniti ....pt ca d stra studiati! recunoasteti ca totusi un bagaj elementar de cunostinte va sunt "transmise" ca mostenire irevocabila a Studiului-predecesorilori d stra! AVETI CHIAR SI PROFETI!? nu i asa?deci iata ca studiului ii dati subiectivitate...daca a avut viziuni...ce mai! stie! apoi ,inca ceva pe la d stra se acceptarugaciunea catre Duhul Sfant de iluminare asupra Scripturii???? daca da....cum sa vi domnul meu gol??sau si mai rau:cu idei ..axiome ale profetilor??? caci idei preconcepute aveti gramada! trasam principiul de catre autoritatea care va conduce si normal studiem ca atare! atentie...ca atare! identificam texte scripturistice doar in lumina acestui "adevar"...conchid ca aveti si d stra o traditie ...pe care de altfel o certati mereu la ceilalti...cea aparuta de pe la 1800 si un pic! i orice caz ...fata de cele de mai sus...pana cand d stra imi veti scrie ca ati fost iluminat de Duhul Sfant,atentie d stra si nu Predecesoarea....lasati ma sa cred ca nu sunteti .....GOL.....in fata studiului si cu atat mai mult ,ca nu ati cuprins Adevarul! cu iertatre pt logica care culmea nu a folosit citate ci ...credinta! adica in acest moment ,cred ceea ce am scris!