View Single Post
Vechi 29.08.2010, 12:57:42
vasinec77 vasinec77 is offline
Banned

Data înregistrării: 21.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de umila123 Vezi mesajul
Domnule daca fiecare dintre fratii d stra si ,d stra implicit ,ati venii goi in fata Scripturii..tot ceea ce implica intrebare si clarificare intre parti,ar fi conciabil! dar nu veniti ....pt ca d stra studiati! recunoasteti ca totusi un bagaj elementar de cunostinte va sunt "transmise" ca mostenire irevocabila a Studiului-predecesorilori d stra!
Gresit. Eu nu am nici o "mostenire irevocabila" de la predecesori. Sunt un fost ortodox, care si-a bagat nasul prin multe biserici si a cercetat mai multe doctrine.

Si, nici ideile si cunostintele pe care le-am acumulat, in urma a multor ore de studiu, nu sunt batute in cuie. Daca dvs. imi demonstrati ca am o credinta gresita, neconforma cu Sfanta Scriptura, nu am nici o problema in a recunoaste acest lucru. Chiar v-as fi recunoscator daca mi-ati arata unde gresesc. Nu ma intereseaza sa am eu dreptate. Ma intereseaza adevarul.

Puteti sa ma credeti sau nu, dar in biserica mea este foarte raspandit modul acesta de gandire. Stim ca ne mintim pe noi daca incercam sa aparam o doctrina care nu este in armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu (singura norma de credinta).