Multumire si iertare
Am citit forumul d-voastra si il urmaresc cu mare dragoste intrucat gasesc multe cuvinte de folos sufletului meu pacatos. Datorita lui Dumnezeu si acestor lecturi am gasit puterea de a asterne cateva cuvinte pe acest forum.
Cu aceasta ocazie as dori sa multumesc Lui Dumnezeu pentru ca m-a binecuvantat cu aceasta boala - semn al dragostei Sale nemarginite fata de oamenii pacatosi.
Multumesc inca o data Lui Dumnezeu pentru ca mi l-a adus in viata pe Parintele Duhovnic Adrian ce s-a rugat si se roaga neincetat pentru sufletele noastre pacatoase si constituie o binecuvantare pentru sufletul meu pacatos.
Multumesc Lui Dumnezeu pentru ca mi-a harazit o sotie si o fetita care mi-au fost alaturi si in toate clipele grele si ma ajuta sa lupt cu patimile acestei vieti.
Va multumesc si voua iubitilor credinciosi pentru rugaciunile voastre care mi-au fost de un real folos in lupta cu boala trupeasca, insa mai ales cu cea sufleteasca si va rog sa ma iertati pentru ca abia acum am gasit puterea de a scrie aceste cuvinte de multumire.
|