View Single Post
Vechi 29.08.2010, 14:40:55
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Cel mai important...hmm...sunt mai multe dar cel mai mult imi doresc sa ajut oamenii sa creada mai mult si mai mult in Bunul Dumnezeu.In aceste vremuri e tare greu cu atatea necazuri in jur e cam greu dar eu nu ma las.V-ati intrebat vreodata in drum spre munca sau in orice moment al zilei cand va intalniti cu diferite persoane cei in sufletul lor?cata bucurie si cata suparare?De unde incepe bucuria lor si unde se termina?De unde incepe durerea lor si unde se termina?Eu da m-am intrebat.Ce-o fi Doamne in sufletele lor?Suntem facuti din iubire si dragoste multa si noi prin viata noastra uitam de aceasta iubire si ne cufundam mult in angoasa noastra supravietuire.Oare de ce?Uitam pt ce suntem aici.... ne dorim mult si mai mult din tot si din toate...suntem cei ce stapanim pamantul si cine mai e ca noi...dar cand vine necazul atunci alergam la Domnul si-L rugam cu cerul si pamantul sa ne ajute ca asa si pe dincolo....El ne ajuta in functie de ceea ce cerem ...apoi o luam iar de la capat....un om linistit si iubit de Bunul Dumnezeu dupa chip se cunoaste.Hai sa ne rugam mai mult si sa fim mai buni unii cu ceilalti.E mare lucru dar se poate!Domnul Sa Va Fie In Suflet Toata Viata!
Reply With Quote