View Single Post
Vechi 29.08.2010, 15:15:26
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul
E sambata seara. Chiar nu aveti altceva de facut? O iubita, o sotie...nimic?
Dar de ce v-ați mâniat așa ? Am o soră în Hristos care Îl cam hulește și am mustrat-o cu dragoste voindu-i binele.... dar ea sărmana mai rău se înveninează și atacă crezându-mă dușmanul ei de moarte

Citat:
Eu am deschis un subiect fierbinte si in mod normal, cu cat e mai #fierbinte oala#, cu atat trebuie sa fi mai atent.
Adevăr grăiești soră dragă ai grijă să nu te frigi... mai bine nu mai sta pe lângă oala fierbinete căci mai devreme sau mai târziu te vei arde !

Citat:
Nu stiti cine sunt, nu ma cunoasteti, insa aproape toti, a-ti sarit sa-mi demonstrati cat sunteti de curati sufleteste, cat de credinciosi sunteti. Nu mie trebuie sa-mi faceti asemenea demonstratii, chiar daca aveti cele mai bune intentii. Disputele de acest gen v-au #incalzit# cu ceva? V-au luminat mai mult? Nu cred, insa a-ti continuat timp de 2 zile sa aruncati cu piatra.
Păi dacă ursul nu stă la locul lui și agită și scormonește roiul, albinele ies la "atac" apărându-și viața (Credința în Hristosul cel Viu)

Citat:
Sper ca a-ti invatat ceva zilele acestea din aceste discutii. Eu macar recunosc ca am vrut sa va incerc de-a binelea, dar altii in plasa carora o sa cadeti, credeti ca vor face la fel?
Eu stiu ca lui Dumnezeu nu-i plac vorbele multe si goale. El doreste din partea noastra cuvinte putine si pline de semnificatii. Sper ca ne-am lamurit.
O seara frumoasa.
Iarăși aveți dreptate, numai că din nefericire ceea ce ați spus nu este valabil și pentru dvs (în opinia dvs) ci prntru noi ceilalți.... aici este greșeala

Ceea ce este valabil pentru noi toți ... Cine vrea cu adevărat mântuirea nu se încurcă în mrejele lumii, ale trupului sau ale diavolului.. ci merge drept cu privirea la Dumnezeu ... Cine nu are gând de mântuire ci numai se amăgește că parcă ar avea dar o mai dă și prin bărcile albastre și prin cele roșii , dar de fapt mai crede și în Dumnezeu... nu face decât o mare , mare tocană de nimic ...

O zi bună vă doresc... și nu vă mai obosiți să-mi răspundeți am terminat cu acest topic...