Citat:
În prealabil postat de iustin10
Pot sa va zic (nu sa va mai contrazic...) doar atat : orice scrieti nu foloseste de fapt sectarilor ci ortodoxilor.Sectarii sunt gata setati,pe credinta lor,si argumentele dv. nu fac nici o ceapa degerata pt ei. Dar pt ortodocsi ,ele sunt foarte utile ,pentru ca poate si ei si-au pus acele intrebari si au acele indoieli,si nu strica sa li se reaminteasca care e de fapt pozitia Bisericii Ortodoxe.
Am vrut sa va spun asta ,ca sa stiti care e de fapt publicul tinta care va citeste,si va apreciaza.
|
Domnule, eu cred că argumentele pe care le-am adus sunt destul de relevante și că fac mai mult decât o ceapă degerată, mai ales că sectarii sunt împrăștiați în mai multe grupuri, nefiind doar adventiști. Nu cred că sunt nesemnificative aceste argumente pe care le-am adus nici măcar pentru cei îndoctrinați, ba dimpotrivă consider că sunt folositoare pentru trezirea lor din minciuna perpetuă în care s-au învățat să trăiască. Deaemenea consider că sunt folositoare atât pentru ortodocși, cât și pentru adventiștii mai nepricepuți și care sunt ținuți în întunericul minciunii prin această teorie precum și prin alte teorii de către stăpânii lor sectari.