View Single Post
Vechi 29.08.2010, 16:25:42
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de goodgospel Vezi mesajul
Ce va deranjeaza daca un om crede altfel decat dumneavoastra? Omul nu trebuie judecat dupa credinta ci dupa dragostea pe care o gasiti in inima lui. Rar am auzit un protestant sau neoprotestant sa vorbeasca urat despre credinciosii ortodoxi. Din ce inima vine astfel de vorbe? O inima plina de dragoste sau de venin?
Ba eu am auzit foarte mulți sectari și de foarte multe ori vorbind de rău credincioșii ortodocși și Biserica Ortodoxă, pe față și pe ascuns, direct și indirect, și nu ar fi rău să te întrebi ce fel de inimă aveau respectivii sectari. Dealtfel chiar nu îmi aduc aminte să fi adus vreo jignire respectivilor interlocutori ci doar am remarcat ceea ce orice om rațional poate să remarce, și anume că secta adventistă are învățături mincinoase, contrare sfintei scripturi; acest lucru nu este o jignire ci este doar o constatere logică, rațională a lucrurilor. Nu vine dintr-o inimă rea, ci dintr-o inimă bună și care iubește adevărul, nu minciuna pe care o iubesc făuritorii învățăturii sectare adventiste.