View Single Post
Vechi 29.08.2010, 18:58:56
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Domnule, nu mi-ai demonstrat nici "doar cu Scriptura", nici cu "comentarii pertinente la Scriptură". Acestea sunt pertinente doar din perspectiva dumitale, atâta timp cât ele contrazic Scriptura le pot considera și eu mincinoase, eretice, sectare, etc. Și încă pe bună dreptate (din perspectivă biblică, nu dogmatică).

"articolele" cu pricina sunt publicate de alții, dumneata ai dat doar copy/paste. Dacă te referi la comentariile dumitale, același lucru îl pot recomanda și eu: există sute de postări de-ale mele pe topicul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=4290
Domnule, îți repet că demonstrația am făcut-o cu argumente din sfânta scriptură și cu interpretări pertinente la acele pasaje scripturistice. Dacă dumneata consideri că martirii înjunghiați pentru cuvântul lui Dumnezeu prezentați în apocalipsă care strigau cu glas mare către Dumnezeu erau inconștienți, morți fiind, atunci înseamnă că dumneata evident ești un iubitor al minciunii, al falsului ordinar și de cea mai joasă speță, un interpret greșelnic al scripturii sau cum se mai spune, un profet mincinos. Domnule, dacă respectivii martiri nu trebuiau să fie conștienți după doctrina sectei adventiste, din nefericire ei strigau cu glas mare și cât se poate de conștienți către Dumnezeu, fapt care dovedește fără putință de tăgadă că doctrina adventistă este greșită și mincinoasă, iar odată cu această învățătură implicit și secta care o propovăduiește.