View Single Post
Vechi 29.08.2010, 22:41:45
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit poate este de folos !

Citat:
În prealabil postat de mary_mary Vezi mesajul
ok.
Imi era frica ca asta e raspunsul la flatulenta involuntara.
Cervicita cred ca a aparut de la un mijloc contraceptiv local....fac tratament.

La RVP a fost doar coasere a tesutului exterior (muschi si piele)....nu s-a intervenit ginecologic propriuzis dovada faptul ca acum doctorul mi-a spus sa ma gandesc serios la operatie de ingustare (alte detalii nu mi-a dat) dar mi-a spus ca trebuie sa ma gandesc serios daca mai vreau recent copii pt ca daca fac aceasta operatie si vreau copil dupa - se va face cezariana (obligat). O sa merg la el pt un alt consult si o sa cer mai multe detalii.

Multumesc pentru raspunsuri si ma bucur ca mi-ati raspuns atat de repede!
Nu stiu daca mai asteptati sau nu inca un raspuns dar eu mai revin cu ceva detalii din dorinta de a fi informata .
1. Daca stiti cauza cervicitei atunci este bine deoarece inlaturind cauza si tratind efectele cauzei veti scapa de afectiune .
2. O noua interventie pt. reducerea RVP cit si cea de corectare a sfincterului anal, se pot rezolva intro singura sedinta chirurgicala .
3. Corectarea unei RVP nu presupune interventia si pe vagin ci exact ceea ce ati spus dvs. Dar daca la un anumit timp de la nastere se constata modificarea ireductibila si a vaginului (cauzele reale ale acestei modificari sunt multiple si nu numai nasterea) se poate incerca mai multe tehnici pt. corectare (rejuvenare sau corectare chirurgicala). Daca se pune problema refacerii perineului atunci este clar ca este momentul optim si pt. corectarea chirurgicala vaginala si bine inteles, asa cum am aratat mai sus, si a inelului anal . Totul intro singura sedinta . Problema reducerii dimensiunilor vaginale are insa o contraindicatie clara postoperatorie : nasterea pe cale naturala in urmatorii 5 ani tocmai pt. a nu strica toata munca. Deci urmatoarea nastere sau urmatoarele vor fi prin cezariana . In rest refacerea arhitectonicii vaginale nu are nici un impediment chiar daca asa cum am spus , pt. o bucata de vreme feti fi din nou fata , dar aceasta particularitate se rezolva in cuplu prin rabdare si tandrete exact ca la inceputuri !
4. Despre tipul de menstra pe care o incriminati ca fiind ,,bonus" postnatal este f. posibil ca sa fie rezultatul noului echilibru hormonal postnatal la care ati ajuns.
5. Poate ca ar mai fi de zis insa cite ceva mustrator despre folosirea anticonceptionalelor , dar socotesc ca activind pe forum v-ati convins sau poate va veti convinge singura la care daca se adauga sprijinul unui duhovnic f. bun veti face alegerea buna in mod definitiv.
6. Reducerea greutatii corporale este deasemenea o conditie obligatorie pt. scaderea presiunii in portiunea ,,cea mai inferioara" a abdomenului , adica in pelvis si deci pe peretele inferior al acestuia care este perineul . Alergarile nu afecteaza RVP dar alte eforturi precum cazaturile sau sariturile cu aterizarea pe picioare precum si orice manipulare de greutati in forta (adica exact cum este necesar unui asemenea antrenament sportiv), abdomene la spalier , etc pot agrava RVP-ul, adica sunt contraindicate. In general , sportul in forta sau de performanta agraveaza RVP.

Last edited by zaharia_2009; 29.08.2010 at 22:49:26.
Reply With Quote