View Single Post
Vechi 29.08.2010, 23:17:46
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de claudiu.hcs Vezi mesajul
Nu am afirmat ca sunt sectar adventist. Sunt liber cugetator si imi place sa gandesc logic si rational. Studiez Biblia de mic prunc si nu am reusit sa gasesc concluziile bisericii ortodoxe. Am vizitat multe culte religioase (locasurile de inchinare) si nu cred ca o singura confesiune religioasa are tot adevarul teologic. Pana la urma biserica este un trup de oameni format din indivizi din orice confesiune.
Ba da domnule, spre marea dezamăgire a dumitale Biserica Ortodoxă are adevărul teologic întreg necesar pentru mântuire, și nu doar adevărul teologic ci și sfintele taine, sfânta tradiție, sfinți părinți și sfinți, o istorie de aprox 2000 de ani, lucruri pe care sectarii adventiști nu le au. Problema este să le mai și cauți, pentru că le vei găsi.

"Studiez Biblia de mic prunc". Probabil că dumneata te-ai născut chiar cu biblia în mână și încă de când erai cu țâța în gură o dădeai și pe scriptură.

"Pana la urma biserica este un trup de oameni format din indivizi din orice confesiune." Asta este doar părerea dumitale și care nu are rezonanță decât în mediile sectare de unde a apărut și unde va și muri. Biserica este o instituție divino-umană, nu este o instituție care să fie la cheremul oricărui "sectar profetic".