View Single Post
Vechi 21.05.2007, 01:35:30
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de romandragut
na inteleg ce este atatd e rau sa fii pederast. au venit minerii in bucuresti, au ucis oameni si iliescu i-a felicitat. o parada care cere drepturi egalitare nu mi se pare nici crima.

vailur daca nu pot sa suporti o parada inchide pleoapele. sau du-te in afganistan. oricum romania, in ceea ce priveste drepturile omului este o tara cu o politica mediocra. ce putem asepta de la niste oameni indobitociti de dictatura, de comunism si un ortodoxism rau aplicat? rezultatul?

ce este romania pe plan cultural sau social? exista oameni de o deosebita valoare, cativa artisti si in rest? manele, babet, baieti de baieti si cartiere de cartier. tarfe si prostituate (denumite politicos "dansatoare") prin toate tarile. intoleranta fata de rromi, homoseuxali, evrei si maghiari, fotbal (de proasta calitate pentr ca nu avem rezultatele din vremurile lui hagi) incununat cu forta de lauri; multa munciuna, multa corputie, mare saracie.

si tipam in gura mare ca occidentul este decazut. ca nu au valori, ca nu au idealuri. ca biserica catolica este satanica. uitand-ma spre romania ma gandesc, daca ne ajuta dumnezeu pentru ca urmam calea cea dreapta cum de se intampla sa fim atat de... amarati.
Frate, sincer acum, eu nu sunt de acord cu ideea sustinuta in acele proteste, nu ca nu le suport, acum iti zic pe bune ca nici nu am fost sa hulesc impotriva voastra, ca doar suntem oameni, nu dobitoace. Cat depsre ultimele tale cuvinte din postarea ta faceau referire la lipsa de ajutor din partea lui Dumnezeu si acolo vad ca ai gandit bine, asa este, suntem o natie care apartinem de o religie ce ne arata Adevarul, dar care din pacate putin il primesc, iar cei mai multi nici nu il recunosc ci il hulesc, pentru ca impune un mod de viata ostenitor si anevoios. Din aceasta cauza nu ne ajuta Dumnezeu pe toti la un loc, ci ne ajuta pe fiecare in parte dupa cum crede El de cuviinta.