View Single Post
Vechi 30.08.2010, 10:23:20
timeea89 timeea89 is offline
Member

Data înregistrării: 13.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
E evident ca tot raul vine de acolo ,dupa Revolutie au intrat prin televiziune si toate nenorocirile ,promovarea sexualitatii ,destramarea familiilor .
Ei traiesc corect ,vorbesc frumos ,dar in spatele acestor vitrine nu stim ce se ascunde.
Cel mai bine spune despre Apusul Europei sfantul Nicolae Velimirovici.
Despre Apostazie.
Pai daca nu stim atunci de ce ne dam cu parerea? Si apoi, unde crezi ca e apreciat sa te impraci cat mai golicios, cat mai luxos? In occident, cand spun ca am lucrat ca model (Doamne iarta-ma!) mi se spune ca la ei aceasta activitate nu e bine privita (asta ca sa fie finuti), in timp ce in Romania vedeau asta ca pe ceva "cool", ca sa zic asa. Vad in Franta mai multe persoane imbracate decent decat in Romania, si ei nici nu pun atata pret pe haine. De revelion, cand am venit in tara, mi-a fost rusine de cum eram imbracata in fata celorlalte fete, cosmetizate pe la nu stiu ce saloane. In Romania, avem stomacul gol, dar cumparam mereu produse AVON, rochii scumpe la nunti, botezuri, (pentru care unii fac credite) etc. Ce am auzit eu de la conpatriotii mei: "te imbraci ca o baba, daca as fi in locul prietenului tau, ti-as arunca sifonierul pe geam" (dirigintele), "amarata asta", "traiesti intr-un grajdi" s.a.m.d. Poate aveau dreptate, dar atata imi permiteam...

Nu iau partea occidentalior, dar macar sa fim mai moderati cand afirmam unele lucruri.

Iar in privinta divorturilor, sunteti siguri ca sunt mai multe in occident? Am lucrat pentru o doamna care, desi sotul pecase cu alta, nu divortase (nu zic, poate au facut-o din motive economice, nu pot eu sa stiu), iar un alt caz, dar asta din auzite, nu bag mana in foc ca este adevarat, o doamna a fost excomunicata din cauza ca divortase (desi sotul o inselase in repetate randuri). Eu nu cred ca e neaparat bine, nici cum fac catolicii, sa nu-ti dea dreptul de a divorta decat foarte, foarte greu, ca nu stiu prin ce suferinte trece fiecare, numai Dumnezeu stie si are dreptul sa-i judece. Dar spun asta, pentru a evita afirmatiile celor care spun ca din occident vin divorturile.
Reply With Quote