Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus
Tinere ești jalnic. Am mai văzut mistificări din prostie, dar mistificări cu atâta perversitate mai rar. Domnule sectar, Filipeni 1:23-24 vorbește foarte clar că mutarea la care se referă sfântul Pavel este din trup, din moment ce alege să nu se mute pentru a rămâne în trup spre a fi cu ucenicii. Mistificările pe care încerci să le validezi cad ca frunzele în fața textului scripturistic. Din moment ce alege să mai rămână în trup, este evident că mutarea despre care vorbește în versetul 23 este o mutare din trup spre a fi cu Domnul. Deci, las-o baltă că devii penibil.
|
Bun. Să rămân eu penibil, sectar, pervers, prost, mistificator, jalnic și tânăr (aici Doamne ajuta!), dar gălușca tot gălușcă rămâne! Oricum ați lua-o cuvintele respective nu se regăsesc în textul original, iar eu știam că versiunea sinodală (oficială în Biserica Ortodoxă) este o traducere și nu o explicație ori un comentariu la Sfânta Scriptură. Poate dacă ar scrie pe copertă "Viziunea Bisericii Ortodoxe Române cu privire la Sfânta Scriptură" ar mai reduce ceva din caznele Iadului(Apoc.22,18).