View Single Post
Vechi 21.05.2007, 09:10:12
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cosmin_lovin
1. In timpul slujbei Sfantei Liturghii,intr-obiserica din Focsani m-am aflat alaturi de o femeie (avea in jur de 50 de ani)care se misca mai tot timpul ca si cum ar fi fost zgaltaita de umeri cu mare putere, uneori aveai impresia ca o sa cada, dar se inchina mereu, se linistea putin si iar incepea. In timpul cantarii heruvicului a strigat ceva neinteligibil sfarsind cu "pace tie!" si inchinandu-se.Lumea din biserica n-a reactionat dar multi cred ca au inghetat um moment. (Mentionez ca in canoane se precizeaza ca demonizatii sa nu se roage la un loc cu ceilalti credinciosi).
2. Am intalnit aceeasi femeie in timpul slujbei Sf.Liturghii de Cuvioasa Parascheva la Iasi la Mitropolie, cam un an dupa, avea aceleasi manifestari,incerca sa se atinga de capacul raclei Sf.Parascheva pe cand era readus in biserica.A atras atentia unor arhierei cu sbuciumul ei,cineva chiar a filmat-o cu un tel. mob. dar nimic mai mult.
-De ce nu se vindeca acea femeie prin atingerea de sf.moaste?Oare din pricina necredintei,dar participa la slujbe si isi facea corect sf. cruce.Ca sa fie diavolul rusinat si chinuit ?Sau poate nu avea cine s-o ajute sa ajunga la Sf.Moaste,caci am vazut cu ochii mei o indracita care s-a linistit imediat ce au atins-o de sf. moaste,deci sigur s-ar fi viondecat.
-Desigur judecatile Domnului sunt de multe ori de nepatruns pt.noi,dar intotdeauna spre binele nostru,chiar daca de cele mai multe ori nu le intelegem.
Aici poate fi vorba de ispasire
Poate prin aceasta mai ingaduie Dumnezeu un timp pentru ca ea sa isi ispaseasca toate pacatele.
Reply With Quote