Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Orice venit ar trebui declarat. Asta chiar daca suma nu se supune impozitarii.
|
Si care este rostul daca nu se supune impozitarii?
Iti zic eu care este rolul promovarii acestei idei printre manipulatii de massmedia, intr-o prima faza se impune acest lucru sub promisiunea ca nu va exista un impozit, si vezi Doamne, avantaje evidente (Statul corupt lupta pentru incoruptibilitatea Bisericiii) iar o data introdusa aceasta disciplina financiara, vin si impozitele.
Citat:
Eu ma intreb cum de BOR sta atat de linistita cand stie ca majoritatea sumelor de bani circula prin biserica fara a fi inregistrati.
Astfel, ramane la bunul plac a celui care are banul in mana, daca il daca il depune in contul bisericii sau in propriul buzunar.
|
Pai e foarte simplu, daca acolo unde se aduna niste bani (si fii sigur ca se stie destul de bine cam ce bani se aduna) se vad si rezultate pentru rolul misionar al Bisericii, nimeni nu are nimic de comentat.
In plus, este o chestiune interna, Biserica isi poate rezolva singura eventualele probleme, nu cred ca e nevoie de verificare din partea organele Statului pentru asta.
Daca va fi nevoie de un audit financiar profesional cu acte, isi poate angaja o firma privata.
Citat:
Consider complacerea a BOR cu aceasta situatie, ca o "binecuvantare" data coruptiei din BOR.
|
Care coruptie? Care ti-o povestetea tanti MassMedia?
Or fi si cazuri din astea, ca oamenii sunt oameni, dar nu asa mari ca in societate/politica.
Gaseste matale niste criterii/motivatii morale pentru ca Statul sa se curete de povara coruptiei si a incompentetei si pe urma sa vina sa faca ordine in curtea Bisericii.