View Single Post
Vechi 30.08.2010, 15:10:23
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Discutia este de prisos, unul vorbim de slanina si altul de faina ! Cum sa ne intelegem ? Pierzi din vedere subiectul postarii mele initiale si te preocupa familia. Nu am spus ca in casatorie trebuie trait in ,,alb". Asta face doar cel care iubeste pe Hristos mult si si poate trai asa, in mod benevol ; ti-am spus ca nu ai inteles nimic din postarea mea si ca tu defapt ai preocuparile tale . Iti reamintesc subiectul pt. a-l desvolta cu alti frati : iubirea trupeasca, fizica, sexuala, dintre parteneri este asemenea celei dintre Hristos si biserica sa . Trebuia sa fi citit tot topicul si atunci intelegeai.
Din lipsa de citit serios , de literatura duhovniceasca ,ti se pare ca sunt mai strict decit sf. ap. Pavel . Este firesc, esti tinar si asta este un avantaj deosebit deoarece ai multa vreme pt. citit. Daca stinta economiei sau economia stintei te va acapara predindu-te ca neavind incotro mintuirea va ramine doar un gind frumos in mintea ta ! Sa nu lasi sa se intimple asa, nu este bine pt. orice om !

Sa fi binecuvintat si sa ai spor duhovnicesc la citit asiduu !
1.in regula....m-am cam pripit. am citit in graba.
nici eu nu sunt de acor cu comparatia asta - relatia sexuala asemenea relatiei dintre Hristos si Biserica.
2. Si tu sa fii binecuvantat, si sa ne lumineze Dumnezeu mintile sa facem voia Sa.
Reply With Quote