View Single Post
Vechi 30.08.2010, 15:18:04
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi când ați văzut pe stalin și pă lenin băgați în sfânta Beserică a Cremlinului atunci cei din Iuda, adică ăia din Basarabia și Bucovina, trebuiau să fugă în munți căci le venea prigoana asupra lor...Apoi o intrat spurcăciunea pustiirii și în BOR și în tot Israelul cel nou, că s-or corcit cu papistașii și o intrat iată din două părți... Spurcăciunea pustiirii, răutatea cea veche și nebunia de pe urmă... un pui de pui de cățea... cum zic americanii... de guudă... din aia bunpă de tot... caca maca paca... un nimic cu fapte mărețe... un rockmân nou un hypipihoț, că defapt mincinosul hoț și excroc ce le știe pă toate că le face era rockmîân... ; s-pionierii de azi smuteciștii de mâine sunt ai patriei brarzi... șoimuștele de azi...Ce nu vă e clar... semeție, mândrie, răzbunare, curvie, viclenie, fățărnicie, furt, tâlhării, crime, beții, fum de țigară, smoală, și fapte fapte fapte... muncile iadului... pentru banul babanului... nu ăla capitalist ci ăla comunist... ca apoi să sărim ca fraierii toți în piscina libertății și șeengheenei și să ne gâdilăm în jacuzy... și așa ne jacuzăm până ne sar ochii din cap două lungimi de limbă lingușgușitoare... de tip putoareoareoare... oare... ca să ne dăm savanți cu diplomă și aristocrați cu funcție că cică am reușit, am intrat... suntem în gașca celor de la înălțime... noi suntem dulăii cei înțețelepți... și la noi nu se mai pune păcatul, nu se mai scrie, nu se mai socotește că noi avem pile din alea de înțețelepți... înțețelepotopititecus erectus... o spesie din asta modernă... ce se droghează cu mîncare și cu bani... și cu ifose : ține cât mai sus reclama!
Țăranul rockmân e poroblema... e bețiv că are prea multe fructe! În loc să le dea la animale, cică face combustibil păntru iarnă că cică i-o fi frig... iarna... dar frigu îi vine de la țigară că-i strică circulația periferică și-i pietrifică arterele... și știu că înjură la el în ogradă și dă la oricine cu sapa în cap... că nu știe altceva decât să te blesteme că i-ai furat doi coceni... Țăranul de la bloc e problema că acuma se crede domn dacă le-o pus comuniștii smoală ca să nu le plouă lountru...
că dacă i/ai fi furat numa un cocean nu se supăra dar dacă i-ai furat doi deja e problemă, că se face o sumă... iese ceva la socoteală... Așa că numai una, una câte una... că altfel creezi probleme... și așa apar catastrofele și războaiele... te bagă și în pușcărie... și pentru ce să ajungi la „oxford” ca să mi te infecteze cu teoriile bigbanului și ale maimuțelor? Mai bine îți ți mâinile acasă...
vsovivi pe unde ai mai fost??? Nu te-am mai vazut de mult...de fapt sigur nu postam pe aceleasi thread-uri.
Asa de bine le zici incat daca n-ai fi fost racolat de puciosi ar fi fost tareeeee bine!!!
Si asta o zic cu tot riscul de a primi un perdaf de toate zilele, dar ce sa-i faci? NU ma pot abtine).
In rest esti bine, sanatos?
Reply With Quote